Recupero del potere maschile e fallendo? Cerca qui https://itfarmaci.com/cialis-comprare-generico. Cialis con consulenza qualificata.

Alle vacatures

We hebben 13 vacatures voor jou

Industrieel Reiniger met Rijbewijs C Fulltime

Friesland


Ben jij in het bezit van een Rijbewijs C en zou je graag wat afwisseling met je werk willen ervaren? Word dan Industrieel reiniger bij ICP in Drachten en rij op de mooiste vrachtwagens!

Bekijk vacature

Procesoperator CNC Fulltime

Leeuwarden


Tussen de € 2.057 en € 3.181 willen verdienen als CNC-operator met zicht op vast contract en een baan voor langer termijn? Dit alles kan! Word CNC-operator bij Pyrasied in Leeuwarden!

Bekijk vacature

Sorteerder Fulltime

Hoogeveen


Overdag en fulltime werken als sorteerder? Tot € 2.800,00 bruto per maand verdienen? Kom werken bij PyraSied vlakbij Hoogeveen!

Bekijk vacature

Logistiek Medewerker Parttime Bijbaan

Drachten


Hé vroege vogel! Wil jij lekker vroeg beginnen en op tijd weer naar huis kunnen? Dan is dit de functie voor jou! Word logistiek medewerker bij Fruitkracht in Drachten!

Bekijk vacature

Sales medewerker Per direct Parttime Stage Bijbaan

Drachten


Lijkt een bedrijfsuitje naar Ibiza jou ook wel wat? En wil jij ervaring opdoen met sales? Word Commercieel medewerker bij RICOH in Drachten!

Bekijk vacature

Horeca Medewerker Fulltime Parttime

Roden


Jij zoekt een baan waarbij jij je horeca hart kan laten groeien. Hotel Onder de Linden biedt je de kans om jezelf te ontwikkelen en de volgende stap te nemen! Word Horeca Medewerker in Roden!

Bekijk vacature

Kok Fulltime Parttime

Roden


Ben jij een ster in de keuken? Heb jij een creatief brein die keer op keer weer lekkere en duurzame gerechten kan maken? Word dan kok bij Hotel Onder de Linden in Roden en blaas iedereen omver!

Bekijk vacature

Medewerker Bediening Parttime Vakantiewerk Bijbaan

Roden


Zoek jij een baan waarbij je sociaal kan zijn en de tijd zo omvliegt door de afwisseling die je krijgt? Dan is de Horeca precies iets voor jou! Word Medewerker in de bediening bij Onder de Linden!

Bekijk vacature

Schoonmaakmedewerker Vakantieparken Parttime Vakantiewerk Bijbaan

Friesland


Ben jij op zoek naar een goed betaalde baan met veel diversiteit en waarbij je in gezellig team verband gaat werken? Word schoonmaker op één van onze vakantieparken in Friesland!

Bekijk vacature

Schoonmaakmedewerker Emmen Parttime Bijbaan

Emmen


Werk je graag met je handen? Zoek je een parttime baan die goed te combineren is met je privéleven? Ga aan de slag als schoonmaak medewerker bij Novon in Emmen! 

Bekijk vacature

Jachten schoonmaker Vakantiewerk Bijbaan

Terkaple


Op zoek naar een goedbetaalde (bij)baan in de buitenlucht bij de gezelligste haven aan het Sneekermeer? Word Jachten schoonmaker bij Maran Yachtcharter in Terkaple!

Bekijk vacature