Recupero del potere maschile e fallendo? Cerca qui https://itfarmaci.com/cialis-comprare-generico. Cialis con consulenza qualificata.

Alle vacatures

We hebben 28 vacatures voor jou

Schoonmaak Nij Beets Parttime Bijbaan

Nij Beets


Ben jij nog op zoek naar een bijbaan en woon jij in de omgeving van Nij Beets? Dan zijn wij op zoek naar jou! Word schoonmaakmedewerker bij Landman voor 5 uurtjes in de week in Nij Beets!

Bekijk vacature

Schoonmaak Rottevalle Parttime Bijbaan

Rottevalle


Ben jij nog op zoek naar een bijbaan, lijkt het jou leuk om in de schoonmaak te werken en woon jij in de omgeving van Rottevalle? Word dan schoonmaakmedewerker bij Landman voor 4 uurtjes in de week in...

Bekijk vacature

Verkoop- en Social Media ondersteuner Parttime

Drachten


Ben jij op zoek naar een baan wat veel afwisseling biedt? Lijkt verkoop, administratie en social media beheer jou iets? Word Verkoop- en socialmedia-ondersteuner bij Werkfactor in Drachten!

Bekijk vacature

Teamleider Logistiek Fulltime Parttime

Drachten


Hou jij van mensen motiveren en heb jij ervaring als teamleider? Heb je affiniteit met fruit en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Word teamleider logistiek bij Fruitkracht in Drachten! 

Bekijk vacature

Logistiek medewerker Fulltime

Drachten


Ben jij net klaar met je school en ben je nu op zoek naar een vaste baan? Wil jij 32 tot 40 uren in de week werken bij het gezelligste team van Drachten? Word dan kleding bedrukker bij Werkfactor!

Bekijk vacature

Vakantiemedewerker logistiek Vakantiewerk Bijbaan

Drachten


Hé vakantieganger! Ben jij bijna klaar met school en op zoek naar een leuke bijbaan waarbij je lekker kan cashen deze zomer? Word dan vakantiemedewerker logistiek bij Fruitkracht in Drachten!

Bekijk vacature

Kledingadviseur Parttime

Drachten


Ben jij op zoek naar een parttime baan waarbij je persoonlijk contact hebt met klanten en daarnaast ook administratieve taken en het beheren van de sociale media op je neemt? Heb je affiniteit met kle...

Bekijk vacature

Salarisadministrateur Parttime

Groningen


Zoek jij een nieuwe (parttime) baan waarbij je een belangrijke rol kan spelen in de financiële afdeling van een levendig bedrijf? Start als Salarisadministrateur in Groningen!

Bekijk vacature

Horeca medewerker bediening Per direct Parttime Bijbaan

Leeuwarden


Wil jij wat extra geld verdienen naast bijvoorbeeld je studie? En heb jij ervaring in de horeca? Dan hebben we goed nieuws voor je! Word horeca medewerker in de bediening!  

Bekijk vacature

Schoonmaakmedewerker Vakantieparken Parttime Vakantiewerk Bijbaan

Friesland


Ben jij op zoek naar een goed betaalde baan met veel diversiteit en waarbij je in gezellig team verband gaat werken? Word schoonmaker op één van onze vakantieparken in Friesland!

Bekijk vacature

Horecamedewerker Per direct Parttime Bijbaan

Leeuwarden


Ben jij sociaal en vind je het leuk om mensen te helpen? Zoek je een leuke (bij)baan voor in de avond? Kom werken als horecamedewerker bij restaurant Saray aan de Tweebaksmarkt in Leeuwarden!

Bekijk vacature

Teamleider productie Fulltime

Drachten


Heb jij ervaring in de groente- en fruitsector en ben jij een echte leider? Kom werken als teamleider productie bij Fruitkracht in Drachten!

Bekijk vacature

Industrieel Reiniger met Rijbewijs C Fulltime

Friesland


Ben jij in het bezit van een Rijbewijs C en zou je graag wat afwisseling met je werk willen ervaren? Word dan Industrieel reiniger bij ICP in Drachten en rij op de mooiste vrachtwagens!

Bekijk vacature

Stagiar Marketing Fulltime Stage

Drachten


Marketing stage gezocht? Vind jij een stageplek met veel gezelligheid en afwisseling belangrijk? Kom stage lopen bij JPD in Drachten als stagiair Marketing!

Bekijk vacature

Schoonmaakmedewerker Emmen Parttime Bijbaan

Emmen


Werk je graag met je handen? Zoek je een parttime baan die goed te combineren is met je privéleven? Ga aan de slag als schoonmaak medewerker bij Novon in Emmen! 

Bekijk vacature

Jachten schoonmaker Vakantiewerk Bijbaan

Terkaple


Op zoek naar een goedbetaalde (bij)baan in de buitenlucht bij de gezelligste haven aan het Sneekermeer? Word Jachten schoonmaker bij Maran Yachtcharter in Terkaple!

Bekijk vacature

Schoonmaakmedewerker vakantiepark Per direct Parttime Vakantiewerk

Akkrum


Werk je graag met je handen? Zoek je een parttime baan die goed te combineren is met je privéleven? Ga aan de slag als schoonmaak medewerker bij Vlietstra in Akkrum!

Bekijk vacature

Accountmanager Fulltime Per direct

Drachten


Ben jij graag onderdeel van een jong en groeiend bedrijf? Heb jij verkooptalent en zoek je een baan met veel vrijheid en verantwoordelijkheid? Word accountmanager bij Fruitkracht in Drachten!

Bekijk vacature