Recupero del potere maschile e fallendo? Cerca qui https://itfarmaci.com/cialis-comprare-generico. Cialis con consulenza qualificata.

Alle vacatures

We hebben 48 vacatures voor jou

Schoonmaakmedewerker Drachten Per direct Parttime Vakantiewerk Bijbaan

Drachten


Op zoek naar een baan waarbij je zelfstandig bezig bent en goed betaald krijgt? Word schoonmaker op een eigen kantoorpand in Drachten!

Bekijk vacature

Schoonmaakmedewerker Langweer Per direct Parttime Vakantiewerk Bijbaan

Langweer


Ben jij op maandag- en vrijdagochtend beschikbaar voor 3 uur? Wil je graag lekker aan het werk? Word schoonmaakmedewerker in Langweer!

Bekijk vacature

Schoonmaakmedewerker Heeg Per direct Parttime Vakantiewerk Bijbaan

Heeg


Ben jij op donderdag beschikbaar voor 3 uur? Wil je graag lekker aan het werk? Word schoonmaakmedewerker in Heeg!

Bekijk vacature

Schoonmaakmedewerker Oosterzee Per direct Parttime Vakantiewerk Bijbaan

Oosterzee


Ben jij op dinsdag- of woensdagochtend beschikbaar voor 1 uur? Wil je graag lekker aan het werk? Word schoonmaakmedewerker in Oosterzee!

Bekijk vacature

Schoonmaakmedewerker Joure Per direct Parttime Vakantiewerk Bijbaan

Joure


Ben jij op woensdag of vrijdag beschikbaar voor 1 uur? Wil je graag lekker aan het werk? Word schoonmaakmedewerker in Joure!

Bekijk vacature

Sorteerder Fulltime

Hoogeveen


Overdag en fulltime werken als sorteerder? Tot € 2.800,00 bruto per maand verdienen? Kom werken bij PyraSied vlakbij Hoogeveen!

Bekijk vacature

Heftruckchauffeur Fulltime

Hoogeveen


Fulltime baan & dagdiensten als heftruckchauffeur? Tot € 2.800,00 bruto per maand verdienen? Kom werken bij PyraSied vlakbij Hoogeveen!

Bekijk vacature

Junior Landmeter Fulltime Per direct

Drachten


Ben jij op zoek naar een baan waarin je kunt leren terwijl je werkt? Heb jij interesse in techniek en hou je van zelfstandig werken? Word Junior Landmeter bij Kavel 10 in Drachten!

Bekijk vacature

Kledingadviseur Fulltime

Drachten


Op zoek naar een parttime baan en heb je graag persoonlijk contact met klanten? Hou jij van werken met kleding en heb je oog voor detail? Word kledingadviseur bij Werkfactor in Drachten!

Bekijk vacature

Verkoopmedewerker Per direct Parttime

Drachten


Op zoek naar een parttime baan en heb je graag persoonlijk contact met klanten? Hou jij van werken met kleding en heb je oog voor detail? Word verkoopmedewerker bij Werkfactor in Drachten!

Bekijk vacature

Projectleider Fulltime Per direct

Heerenveen


Ben jij goed in organiseren en controleren? Hou jij van werken in teamverband en afwisseling in verschillende projecten? Word Projectleider Industrie bij Sappé in Heerenveen!  

Bekijk vacature

Commercieel medewerker binnendienst Parttime

Drachten


Op zoek naar een parttime baan met veel verschillende taken? Vind je het leuk om met klanten in gesprek te zijn? Word Commercieel medewerker binnendienst bij Fruitkracht in Drachten!

Bekijk vacature

Schoonmaak Abe Lenstra Stadion Tijdelijk Parttime

Heerenveen


€ 140,81 verdienen voor 10 uurtjes in de week werken in het mooiste stadion van Friesland? Word schoonmaker bij het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen!

Bekijk vacature

Schoonmaak Leeuwarden Parttime Bijbaan

Leeuwarden


Is schoonmaken jouw passie en ben je nog op zoek naar een schoonmaakmedewerker functie in de buurt met een mooi salaris? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bekijk vacature