Zakelijke dienstverlening

AccountmanagerFulltime

Vacaturebeschrijving


Locatie:
Drachten


Functie:
Accountmanager


Uren:
40 uren per week


Solliciteren

Deel deze vacature

Omschrijving

Weet jij anderen eenvoudig te enthousiasmeren en ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de sales? Wij zijn voor de uitbreiding van het sales team van RICOH Business Center Noord op zoek naar een accountmanager. Samen met een aantal collega’s ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van bestaande relaties én het genereren van new business op het gebied van Print- en Document Solutions. 

RICOH Business Center Noord is gevestigd in Drachten en is met hun jarenlange ervaring een begrip in Noord Nederland. Met bewezen kwaliteit helpen ze bedrijven en organisaties efficiënter te werken door middel van het optimaliseren van hun document- en informatiestromen. Ze houden van aanpakken en maken met hun persoonlijke insteek het verschil. Het werkgebied is Friesland, Groningen en Flevoland.

Wat ga je doen?

In jouw rol als Accountmanager (New Business) ben je verantwoordelijk voor het realiseren van commerciële doelstellingen, waarbij de focus ligt op het werven van nieuwe zakelijke relaties. Om afspraken te maken pleeg je telefonische acquisitie maar je draait je hand ook niet om voor cold canvas. In een kwalitatief hoogwaardig gesprek inventariseer jij vervolgens de behoeften van de klant en denkt mee in de verbetering van hun processen en systemen (een bedrijfskundige insteek dus). Met een passende oplossing durf jij om de handtekening te vragen en sluit jij de deal. Verder houd je de administratie van jouw lopende salestrajecten netjes bij in een centrale bedrijfsapplicatie (Business Navigator).

Wie zoeken wij?

  • Je bent in het bezit van een HBO diploma, bij voorkeur in de richting van Commerciële Economie of Bedrijfskunde;
  • Je hebt 1 tot 2 jaar ervaring in de sales / verkoop en bij voorkeur in een competitieve markt;
  • Je bent in staat om gedisciplineerd, planmatig en zelfstandig te werken;
  • Je communiceert met flair en bent in staat meerwaarde over te brengen;
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs;
  • Je hebt een winnaarsmentaliteit, doorzettingsvermogen en uitstekende onderhandelingsvaardigheden.

Wat bieden wij?

‘Work hard, play hard’. Jouw commitment wordt ruimschoots gecompenseerd met uitstekende arbeidsvoorwaarden. We bieden een professionele salesorganisatie met een collegiale en informele werksfeer. Persoonlijke ontwikkeling staat hoog in het vaandel en er wordt dan ook fors in je geïnvesteerd met hoogwaardige salestrainingen. Vanwege het werken met targets krijg je bovenop je basissalaris ook een variabele beloning (bonusregeling). Een uitstekende pensioenregeling, 25 vakantiedagen en een auto van de zaak zijn eveneens onderdeel van het pakket. Tot slot worden successen meermaals per jaar gevierd! Een jaarlijks uitstapje naar het buitenland met jouw collega’s is daar ook onderdeel van.

Overig

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen één week weet je of we je uitnodigen voor een gesprek bij ons op kantoor. Ben jij die aanpakker die we zoeken? Dan willen we je uitnodigen voor een tweede gesprek, dit zal plaatsvinden bij onze opdrachtgever. Is de klik wederzijds? Dan treed je meteen in dienst bij RICOH Business Center Noord. Ben je akkoord met de aanbieding en heb je het contract getekend? Dan verwelkomen zij je graag!