Groenvoorziening

Allround HovenierFulltime

Vacaturebeschrijving


Locatie:
Leek / Drachten


Functie:
Allround Hovenier


Uren:
37 uren per week


Solliciteren

Deel deze vacature

Omschrijving

Allround hovenier met groene vingers gezocht! Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij opzoek naar een gedreven hovenier. Onze opdrachtgever is een allround hoveniersbedrijf. Dat betekent dat zij voor elk aspect een specialist hebben. Van het maken van een schets of ontwerp tot het realiseren en onderhouden van de tuin.

Voor alle soorten tuinen kun je dus bij ze terecht. Van een strakke tuin met veel bestrating, of juist een sierlijk beplant landschap. Een pergola, overkapping of misschien zelfs wel een veranda. Ze realiseren alles en zorgen dat een tuin echt een extra ruimte van het woonhuis wordt.

Wat ga je doen?

Je komt te werken in een klein team van gedreven hoveniers. Je zorgt er samen met je collega’s voor dat elk project netjes en naar wens van de klant wordt afgerond. Als allround hovenier ben je veel bij particulieren thuis en zakelijk bij bedrijven. Je voert verschillende werkzaamheden uit op het gebied van ontwerp, aanleg en onderhoud. Je werkt zelfstandig of nauw samen met je collega’s en daarnaast heb je een leidinggevende functie waarbij je collega’s gaat aansturen, coachen en ondersteunen. Verder bewaak je de projectplanning en signaleer je eventuele knelpunten.

Wie zoeken wij?

Jij bent een ervaren hovenier en weet waar je over praat en kunt dit overbrengen aan je collega’s. Je bent duidelijk en prettig in je communicatie. Je wilt graag meegroeien in een bedrijf en bent hierdoor leergierig en enthousiast. Verder ben je in het bezit van je B(E) rijbewijs en woon je in de omgeving van Drachten of Leek.

Wat bieden wij?

Een groep fantastische collega's die net als jij enthousiast zijn over het hoveniers vak. Verder bieden wij:

• Een salaris conform het cao voor hoveniers;
• Een afwisselende baan met ruimte voor ideeën;
• De kans om mee te groeien in het bedrijf.

Overig

Ben jij op zoek naar deze afwisselende en uitdagende baan? Dan horen wij graag van jou! Solliciteer via de “solliciteren” knop en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!