Vacaturebeschrijving


Locatie:
Joure


Functie:
Bakker


Uren:
38 uren per week


Solliciteren

Deel deze vacature

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever Bakkerij Molkwar in Joure zijn wij op zoek naar een enthousiaste bakker. Ben jij een echte aanpakker en heb jij een achtergrond in de bakkerij sector? Dan is dit dé vacature voor jou!

Wat ga je doen?

Je gaat werken in een unieke bakkerij waar de lekkerste koeke van Fryslân wordt gemaakt, namelijk de Molkwarder koeke. De bakkerij beschikt over een modern machinepark, maar de werkzaamheden bestaan nog veel uit ambachtelijk handwerk. Je komt te werken in een klein, jong en hecht team. Er hangt een prettige werksfeer waarbij samenwerken een belangrijke rol speelt. 

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een kandidaat met en achtergrond in de bakkerij sector of affiniteit hiermee. Verder voldoe jij aan de onderstaande eisen:

  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je bent fysiek sterk; 
  • Je werk graag in een team;
  • Bij drukte zet jij net even dat stapje extra.

Wat bieden wij?

We bieden je een mooie fulltime job in een kleine en hechte organisatie. Het salaris is afgestemd volgens het bakkersbedrijf cao. Werktijden in overleg op maandag t/m vrijdag.

Overig

Ben jij de bakker waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan snel via de "solliciteren" knop. En wie weet maken wij binnenkort kennis!