Vacaturebeschrijving


Locatie:
Grootegast


Functie:
Belader


Uren:
36-38 uren per week


Solliciteren

Deel deze vacature

Omschrijving

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een belader. Een belader haalt met een vuilniswagen huis- of bedrijfsafval op bij particulieren of bedrijven. Tijdens de inzameling controleer je het aangeboden afval en zorgen jullie samen voor het beladen van de containers op de wagen.

Wat ga je doen?

Samen met een chauffeur en 2 andere collega's haal jij het huis-aan-huis vuil op in de gemeente Westerkwartier en ben je verantwoordelijk voor de acceptatie van de aangeboden deelstromen. Je werkt nauw samen met je collega's en draagt bij aan een unieke inzameling van de huis-aan-huis inzameling.

 

Onze opdrachtgever

Onze opdrachtgever beheert de milieu straat en zamelt de regionale huis-aan-huis inzameling in voor de gemeente Westerkwartier. Inwoners van de gemeente kunnen elke week het huisvuil langs de kant van de weg zetten en doormiddel van een unieke inzamelauto kunnen ze negen deelstromen in één keer meenemen. Deze deelstromen bestaan onder andere uit: plastic, papier, metaal, flessen en kleding.

Ook verhuren ze containers voor diverse afvalstromen, en kan er afval gebracht worden op het brengstation. Diverse afvalstromen worden verwerkt met een eigen sorteerband en vervolgens getransporteerd naar de eindverwerkers. Dit alles met circa 30 vrachtwagens en een volwaardig machinepark. 

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een kandidaat die weet van aanpakken en graag in de buitenlucht werkt. Verder ben jij:

  • Flexibel ingesteld en ben je gemotiveerd om aan de slag te gaan;
  • Minimaal 16 jaar;
  • Per direct of op zeer korte termijn beschikbaar.

Wat bieden wij?

We bieden je een leuke afwisselende baan voor:

  • 36 a 38 uur per week;
  • Geen week hetzelfde;
  • Marktconform salaris.

Overig

Is bovenstaande baan iets voor jou? Solliciteer dan snel via de "solliciteren" knop.