Bouw

Bouwkundig WerkvoorbereiderFulltime

Vacaturebeschrijving


Locatie:
Heerenveen | Groningen


Functie:
Bouwkundig Werkvoorbereider


Uren:
40 uren per week


Solliciteren

Deel deze vacature

Omschrijving

Als Bouwkundig Werkvoorbereider ben je verantwoordelijk voor de voorbereiding en begeleiding van diverse (multidisciplinaire) bouwkundige projecten op het gebied van renovatie, beheer & onderhoud en nieuwbouw van industrie-, utiliteit- en woningbouw. Hou jij van het bouwen aan een continu lerende en verbeterende organisatie? Dan ben jij wellicht degene die wij zoeken!

Wat ga je doen?

Als bouwkundig werkvoorbereider help je samen met onze opdrachtgevers steeds complexere vraagstukken op te lossen. Dit gebeurt vanaf de initiatiefase, advies, ontwerp, bouw tot en met het beheer en onderhoud. Als werkvoorbereider ben je medeverantwoordelijk voor de kwaliteit en klanttevredenheid van de op te leveren producten en diensten. Je kan werken aan diverse projecten in zowel de industrie-, utiliteit- en woningbouw. Je werkt in één of meerdere enthousiaste projectteams aan diverse projecten of voert de opdracht bij een opdrachtgever uit. Werkzaamheden zullen zijn:

  • Technische tekeningen lezen, interpreteren en vertalen naar de bouw;
  • Opzetten en uitwerken van diverse planningen;
  • Inhoudelijk en technisch beoordelen van offertes;
  • Voorbereiden van inkoop en vastleggen van inkoopcontracten;
  • Signaleren en documenteren van meer- en minderwerk;
  • Optellen van werkbegrotingen en inkoopoverzichten.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een gedreven kandidaat die in het bezit is van een HBO diploma in de richting van bouwkunde. Ook heb je kennis van diverse contractvormen en ervaring op het gebied van bouwprocessen en bouwtechnieken. Verder kan je de diverse ontwerpen van projecten in Revit en AutoCAD lezen.

Wat bieden wij?

Bij deze vacature gaat het om een functie voor zowel de vestiging in Groningen als Heerenveen. Dat betekent dat één van deze vestigingen jouw basis is als je niet bij de opdrachtgever aan het werk bent.

Daarnaast kom je meteen in dienst bij onze opdrachtgever, een organisatie die niet bepaald stil gezeten heeft en zich door ontwikkelen tot een allround ingenieursbureau met verschillende vormen van dienstverlening.

Verder bieden ze:

  • Na één jaar kans op een vast dienstverband;
  • Een aantrekkelijk salaris afhankelijk van ervaring en opleiding;
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Overig

Wij bekijken je sollicitatie zorgvuldig en binnen één week weet je of we je uitnodigen voor een gesprek bij ons op kantoor. Ben jij dé kandidaat die we zoeken? Dan willen we je uitnodigen voor een tweede gesprek, dit zal plaatsvinden bij onze opdrachtgever. Is de klik wederzijds dan treed je meteen in dienst bij onze opdrachtgever. Ben je akkoord met de aanbieding en heb je het contract getekend? Dan verwelkomen zij je graag!