CNC KanterFulltime Per direct

Vacaturebeschrijving


Locatie:
Heerenveen


Functie:
CNC Kanter


Uren:
40 uren per week


Solliciteren

Deel deze vacature

Omschrijving

Wil jij werken met een modern machinepark? Kun jij technische tekeningen lezen? En zoek je een baan in de techniek? Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een CNC Kanter.

Wat ga je doen?

Onze opdrachtgever is een groeiend technisch bedrijf in Heerenveen voor plaatbewerking door lasersnijden, watersnijden en buislasersnijden. Als CNC Kanter maak je deel uit van het team voor nabewerking. Je gaat werken aan machineonderdelen voor verschillende markten, bijvoorbeeld rvs-constructies voor de voedingsmiddelenindustrie en onderdelen voor de automotive.

Wie zoeken wij?

Om aan de slag te kunnen als CNC Kanter is het belangrijk dat je precies bent en netjes werkt. Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en bent scherp op kwaliteit en maatvoering. Elke product dat jij maakt is een cadeau voor onze klant. Je bent geduldig en kunt goed omgaan met tijdsdruk. Ook is het belangrijk dat je weet hoe je technische tekeningen leest en moderne kantbanken moet programmeren, instellen en omstellen.

Nog niet zoveel ervaring maar wel een technische opleiding en wil je het leren? Ook dan maken wij graag kennis met je.

Wat bieden wij?

Onze opdrachtgever is een Fries bedrijf: nuchter, zelfbewust, ze doen wat ze beloven. En zo gaan ze ook met elkaar om. Daar hoort een goed salaris, goede voorwaarden en uitzicht op een vast contract bij. We bieden jou als nieuwe collega een prettige werkomgeving waar je zelfstandig werkt en ruimte krijgt om te leren.

Overig

We maken graag kennis met je als deze vacature voor CNC Kanter bij jou past of als je dit graag wilt leren. Een motivatie vinden we leuk om te lezen, maar stuur in ieder geval jouw CV mee. Solliciteren kan via de "solliciteren" button.