Logistiek

HeftruckchauffeurFulltime

Vacaturebeschrijving


Locatie:
Drachten


Functie:
Heftruckchauffeur


Uren:
40 uren per week


Solliciteren

Deel deze vacature

Omschrijving

Rijd jij graag op de heftruck? We zijn voor één van onze opdrachtgevers op zoek naar een heftruckchauffeur! Je komt te werken bij een bedrijf in Drachten dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van private labels voor potgrond, tuinaarde, bodemverbeteraars en bodembedekkers. Het bedrijf produceert en levert ook een uitgebreid pakket van eigen merken.

Wat ga je doen?

Je bent als heftruckchauffeur een palletrijder, je rijdt met pallets van buiten naar binnen. Je kijkt ondertussen ook naar de kwaliteit van de pallets, of er kapotte pallets zijn en of er pallets ter reparatie moeten. Hierna worden de pallets in een machine gezet. Het schoonmaken en schoon houden van de werkvloer, kapotte zakken versnijden, aanvegen en scheppen hoort ook bij je taken.

Wie zoeken wij?

Je bent per halverwege januari beschikbaar. Je bent in het bezit van je heftruckcertificaat, zodat je veilig aan het werk kunt. Verder woon je (in de omgeving van) Drachten.

Wat bieden wij?

We bieden je een tijdelijke functie die in januari start en ongeveer tot eind juni 2021 zal duren. Je ontvangt een salaris conform cao.

Overig

Wil jij graag aan de slag als heftruckchauffeur? Laat het ons weten! Solliciteer via de “solliciteren” knop.