Groenvoorziening

(Leerling) HovenierFulltime

Vacaturebeschrijving


Locatie:
Leek/Drachten


Functie:
(Leerling) Hovenier


Uren:
37 uren per week


Solliciteren

Deel deze vacature

Omschrijving

Heb jij groene vingers en ben je gemotiveerd om aan de slag te gaan? 

Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij opzoek naar een gedreven hovenier. Onze opdrachtgever is een allround hoveniersbedrijf. Dat betekent dat zij voor elk aspect een specialist hebben. Van het maken van een schets of ontwerp tot het realiseren en onderhouden van de tuin. 

Voor alle soorten tuinen kun je dus bij ze terecht. Van een strakke tuin met veel bestrating, of juist een sierlijk beplant landschap. Een pergola, overkapping of misschien zelfs wel een veranda. Ze realiseren alles en zorgen dat een tuin echt een extra ruimte van het woonhuis wordt.

Wat ga je doen?

Als hovenier ben je veel bij particulieren thuis en zakelijk bij bedrijven en moet je dus representatief en netjes overkomen. Je voert verschillende werkzaamheden uit op het gebied van ontwerp, aanleg en onderhoud. Je werkt nauw samen met je collega’s en met je klantgerichte houding geef je advies aan de klant waar nodig is. Geen ervaring? Geen probleem, ze willen jou graag alles leren! Dus ook zonder ervaring en opleiding is alles mogelijk! 

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een kandidaat die woonachtig is (in de omgeving van) Drachten of Leek en bij voorkeur in het bezit van een rijbewijs B. Relevante werkervaring is een pré maar nogmaals geen ervaring geen probleem, ook dan maken we graag kennis met je. 

 

 

Wat bieden wij?

Een groep fantastische collega's die net als jij enthousiast zijn over het hoveniers vak. Verder bieden wij:

- Een salaris conform het cao voor hoveniers;
- Een afwisselende baan met ruimte voor ideeën;
- De kans om te groeien naar een ervaren en vakbekwame hovenier.

Overig

Ben je op zoek naar een leuke en veelzijdige baan als hovenier? Solliciteer dan snel.