Logistiek

MagazijnmedewerkerFulltime

Vacaturebeschrijving


Locatie:
Heerenveen


Functie:
Magazijnmedewerker


Uren:
38 uren per week


Solliciteren

Deel deze vacature

Omschrijving

Voor een metaal bedrijf in Heerenveen zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker. De magazijnmedewerker is verantwoordelijk voor het logistieke proces vóór, tijdens en na de productiefase.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van binnen komende en uitgaande goederen. Je zet bestellingen klaar en voorziet machines van materiaal. Je werkt hierbij accuraat en nauwkeurig.

Verder ben je voornamelijk bezig met:

  • Het tellen van de producten;
  • Het compleet maken van bestellingen;
  • De werkomgeving op orde houden.

 

Wie zoeken wij?

In deze functie is het mooi meegenomen als je enige ervaring hebt in de logistieke sector en ervaring hebt in het rijden op een heftruck. Onder tijdsdruk werken is voor jou geen probleem, je bent een echte doorzetter en bent fysiek sterk. Ook leer je graag nieuwe dingen en ben je flexibel in te zetten binnen het bedrijf. Verder:

  • Ben je woonachtig in (de omgeving van) Heerenveen;
  • Ben je op korte termijn beschikbaar.

Wat bieden wij?

Je ontvangt een salaris conform het metaal cao. Werkdagen van maandag t/m vrijdag met werktijden tussen 07:30 uur tot 16:30 uur. Je werk 38 uur per week. Een contract rechtstreeks bij de opdrachtgever behoort tot de opties.

Overig

Steek jij je handen graag uit de mouwen en kun je, je vinden in bovenstaand profiel? Solliciteer dan via de “solliciteren” knop.