Logistiek

MagazijnmedewerkerFulltime

Vacaturebeschrijving


Locatie:
Drachten


Functie:
Magazijnmedewerker


Uren:
38 uren per week


Solliciteren

Deel deze vacature

Omschrijving

Voor onze opdrachtgever Werkfactor zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker voor het bedrukken van bedrijfskleding. Wil jij aan de slag als magazijnmedewerker in een gezellig en jong team? Lees dan snel verder!

Werkfactor is gespecialiseerd in bedrijfskleding en bescherming. Ze hechten waarde aan service en aan de kwaliteit van de bedrijfskleding en de beschermingsmiddelen.

Wat ga je doen?

Als kledingbedrukker zorg jij ervoor dat alle kleding er uit ziet, zoals de opdrachtgever dit wil. Je komt ’s ochtends op je werk en bekijkt eerst welke orders verwerkt moeten worden. De orders variëren van werkbroeken, tot shirtjes, jassen en persoonlijke beschermingsmiddelen. Je leest de order en zoekt het juiste logo op. Je zorgt ervoor dat het logo op de juiste plek gedrukt wordt en je stelt de machines daar voor in. Wanneer je voor een nieuwe opdrachtgever aan de slag gaat, zorg je er zelfstandig voor dat je het nieuwe logo aanmaakt door middel van een computergestuurd systeem. Daarnaast hou jij je bezig met het verpakken en verzenden van de producten, het magazijn netjes en in orde houden, orders picken en bestellingen uitpakken.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar iemand die enthousiast is, en goed binnen dit gezellige team past! Je bent woonachtig in (de omgeving van) Drachten want lekker dichtbij huis werken is wel zo fijn, toch? Verder heb je mbo werk-en denkniveau en zoek je werk voor langere tijd.

Wat bieden wij?

Je ontvangt een salaris conform het Groothandel Textielgoederen cao. We bieden je een fulltime werkweek van 38 uur.

Overig

Herken je jezelf in het bovenstaande profiel? Solliciteer dan via de “solliciteren” knop.