Horeca

Medewerker BedieningParttime Vakantiewerk Bijbaan

Vacaturebeschrijving


Locatie:
Roden


Functie:
Medewerker Bediening


Uren:
8-24 uren per week


Solliciteren

Deel deze vacature

Omschrijving

Voor een sfeervol en gezellig hotel in Roden zijn we op zoek naar een enthousiaste bedieningmedewerker. Het hotel beschikt over 25 kamers, een bar, restaurant en zalencentrum. Dit allemaal in een monumentaal pand in een mooie bosrijke omgeving.

Wat ga je doen?

Je bent flexibel inzetbaar en hebt afwisselende werkzaamheden. De ene dag tap je biertjes achter de bar en schenk je wijn in de netjes gepoleerde glazen. De andere dag is er een evenement gaande en ben je bezig met het uitserveren van het diner en zorg je ervoor dat iedereen voorzien is van een hapje en een drankje. Verder zorg je ervoor dat je werkplek altijd schoon en netjes is. Kortom jij vindt het belangrijk dat de gasten optimaal kunnen genieten!

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar iemand met passie voor de horeca die per direct beschikbaar is! Je bent woonachtig in (de omgeving) van Roden. Je bent allround inzetbaar en als horeca medewerker ben je gastvrij en zie je het werk liggen.

Wat bieden wij?

We bieden je een afwisselende functie, geen dag is hetzelfde! In de horeca is het hard werken, dit wordt beloond met een salaris conform het horeca cao. Je werkt 8-24 uur per week. Werkdagen worden in overleg ingedeeld en de werktijden zijn van 15:00 tot 22:00 uur.

Overig

Kom jij het team van dit hotel versterken? Dan leren wij je graag kennen! Reageer door solliciteren via de “solliciteren” knop.