OppermanFulltime

Vacaturebeschrijving


Locatie:
Friesland


Functie:
Opperman


Uren:
40 uren per week


Solliciteren

Deel deze vacature

Omschrijving

Elke dag lekker buiten zijn? Dan is dit een job voor jou! Je ondersteund stratenmakers en grondverzetters. Door jouw hulp zorg je ervoor dat de oprit of tuin van de klant er weer netjes en veilig bij ligt. We zoeken namelijk een opperman voor een grondverzet-en stratersbedrijf in Drachten. 

Wat ga je doen?

Je gaat ondersteunende werkzaamheden verrichten zoals het assisteren bij werkzaamheden, het aangeven en klaarleggen van materialen, tillen, verplaatsen, opruimen, vegen, het sorteren van materialen en het afvoeren van afval.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een iemand die de handen graag uit de mouwen steekt, initiatief toont en goed kan samenwerken. Je bent bereid om nieuwe dingen te leren. Verder woon je in (de omgeving van) Drachten. Het werkgebied betreft Friesland, in het bezit zijn van een rijbewijs is dus een pré.

Wat bieden wij?

Je ontvangt een salaris conform cao waarbij je wordt ingeschaald op leeftijd en ervaring. We bieden je een fulltime en afwisselende functie.

Overig

Ben jij het type handen uit de mouwen steken en ga je graag aan de slag als Opperman? Wacht dan niet langer en solliciteer via de “solliciteren” knop!