Oproepchauffeur

Vacaturebeschrijving


Locatie:
Drachten


Functie:
Oproepchauffeur


Uren:
0-24 uren per week


Solliciteren

Deel deze vacature

Omschrijving

Gepensioneerd maar nog niet klaar om stil te zitten? Wij zijn op zoek naar een flexibele medewerker die het leuk vindt om in een technische omgeving parttime afwisselende werkzaamheden te verrichten. 

Wat ga je doen?

Als oproepchauffeur zorgt u ervoor dat vrachtwagens bij onze klanten worden opgehaald en teruggebracht. Ook kan het soms zo zijn dat er een vrachtwagen geleegd moet worden of juist ingepakt moet worden, het terrein opgeruimd moet worden, er auto's schoongemaakt en afgetankt moeten zijn. Kortom, genoeg te doen en veel afwisseling.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar iemand:

  • Die op oproepbasis wil werken en flexibel inzetbaar is;
  • Die in het bezit is van een rijbewijs CE en Code95;
  • Die zin heeft om aan de slag te gaan;

Wat bieden wij?

Betaald werk biedt net even iets extra's. Het is een mooie tijdsbesteding, die u ook nog geld oplevert en structuur in uw dagelijkse leven. Verder bieden wij gevarieerd werk, van het wegbrengen of ophalen van een vrachtwagen tot kleine reparaties in onze werkplaats.. Altijd keurig op tijd betaald waarbij u de keuze heeft voor wekelijks of vier wekelijkse verloning. Flexibiliteit, uren en werkdagen zijn bespreekbaar.

Overig

Zin om de handen nog uit de mouwen te steken en vindt u het daarnaast leuk om onderweg te zijn? Solliciteer dan snel via onze 'solliciteren' button.