Productiemedewerker 2 ploegenFulltime Per direct

Vacaturebeschrijving


Locatie:
Drachten


Functie:
Productiemedewerker 2 ploegen


Uren:
40 uren per week


Solliciteren

Deel deze vacature

Omschrijving

Voor één van onze opdrachtgevers in Drachten zijn wij op zoek naar een Productiemedewerker / Machine Operator die het team wegens groei komt versterken.

Wat ga je doen?

Je gaat werken voor een bedrijf in de voedingsmiddelenindustrie en je werkzaamheden lopen erg uiteen. Als operator ben je in staat om het gehele proces te beheersen, zodanig dat wordt voldaan aan gestelde normen en de gegeven proces- en productiespecificaties. Je bent onderdeel van het team en medeverantwoordelijk voor de ploegprestatie op het gebied van veiligheid, kwaliteit en productie. Je zal in eerste instantie assisteren bij de operator om op die manier klaargestoomd te worden om het proces zelfstandig op te starten en af te ronden. Dit is alles doe je in een 2 ploegendienst waarbij de eerste dienst van 05:00 tot 14:00 uur is, en de tweede ploeg van 13:00 tot 22:00 uur.

Wie zoeken wij?

Je bent iemand met verantwoordelijkheidsgevoel en hebt oog voor kwaliteit. Verder voldoe je aan de onderstaande functie-eisen:

  • Je bent fulltime beschikbaar;
  • Je staat open voor ploegendiensten (de werktijden kunnen per periode verschillen);
  • Je woont in (de omgeving van) Drachten.

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een uitdagende en afwisselende functie bij een groeiende organisatie met veel dynamiek. Het betreft een functie met veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte om mee te denken.

  • Je salaris wordt gebaseerd op je ervaring en opleiding;
  • Fulltime baan;
  • Kans op een vaste aanstelling;
  • Een leuk en gezellig team.

Overig

Ben jij degene die er samen met het team voor zorgt dat het proces soepel verloopt en sta je al te popelen om aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel. Dit kan eenvoudig via de “solliciteren” knop.