Schoonmaak kantoorpandParttime

Vacaturebeschrijving


Locatie:
Joure


Functie:
Schoonmaak kantoorpand


Uren:
7 uren per week


Solliciteren

Deel deze vacature

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een actieve baan in Joure? Ga dan aan de slag als schoonmaker! Jij steekt graag de handen uit de mouwen en zorgt ervoor dat er in een schoon kantoorpand gewerkt kan worden.

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaak van twee kantoorpanden. Voorkomende werkzaamheden zijn het schoonmaken van de kantoren, het sanitair en de kantine. Verder ga je stofzuigen, dweilen en de afvalbakken legen. Kortom jij zorgt ervoor alles schoon en netjes is!

 

Wie zoeken wij?

Je woont in (de omgeving van) Joure en hebt bij voorkeur enige schoonmaakervaring. Verder kun je zelfstandig werken en heb je zin om aan de slag te gaan!

Wat bieden wij?

We bieden je een parttime schoonmaakbaan voor 7 uur per week. Op dinsdag en donderdag werk je vanaf 17:00 uur, 2 uur per keer. Op woensdag en vrijdag werk je vanaf 16:30 uur, 1,5 uur per keer. De starttijd is een vanaf tijd, dus later beginnen mag ook. Je ontvangt een salaris conform cao Schoonmaak- en glazenwassersbedrijf.

Overig

Wil jij ervoor gaan zorgen dat deze kantoorpanden er blinkend uit gaan zien? Reageer dan door te solliciteren via de “solliciteren” knop!
0512 - 538536