Servicemedewerker OngediertebestrijdingFulltime

Vacaturebeschrijving


Locatie:
Noord-Nederland


Functie:
Servicemedewerker Ongediertebestrijding


Uren:
40 uren per week


Solliciteren

Deel deze vacature

Omschrijving

Hou jij er van om je handen uit de mouwen te steken? Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een servicemedewerker ongediertebestrijding. Ervaring is handig, maar geen vereiste. We beginnen namelijk met een opleidingstraject. Als je alles onder de knie hebt en een tijdje met een collega mee bent geweest laten we je los.

Ben jij op zoek naar een afwisselende baan waarbij je veel bij klanten over de vloer komt? Dan is een functie als Servicemedewerker ongediertebestrijding echt wat voor jou!

Wat ga je doen?

Je vertrekt meestal alleen met een bedrijfsauto met alle benodigde materialen vanaf het bedrijf of vanuit huis. Via een geplande route bezoek jij bedrijven en particulieren waarvoor jij alle voorkomende ongedierte bestrijdt volgens de voorgeschreven procedures. Je adviseert klanten op het gebied van ongedierte, preventie en voert de daadwerkelijke bestrijding uit. Dit gaat van het inspecteren van het terrein en het maken van een bestrijdingsplan tot het daadwerkelijk bestrijden. De werkzaamheden vinden vijf dagen per week plaats in dagdienst (met mogelijkheid tot uitloop) in het Noorden van Nederland.

 

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een betrokken kandidaat die langdurig deel wil uitmaken van dit bedrijf en zin heeft in een uitdaging. Verder ben je:

  • Klantgericht en communicatief vaardig;
  • Woonachtig in de omgeving van Marum;
  • Ben je in het bezit van een rijbewijs.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een uitdagende fulltime baan met veel zelfstandigheid en veel klantencontact. 

  • Een salaris conform cao;
  • Volledige opleiding op het gebied van ongediertebestrijding in Wageningen.

Overig

Als je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging en zekerheid wil voor de toekomst dan is dit je kans. Reageer door te solliciteren via de ‘’solliciteren’’ knop.