ServicemedewerkerFulltime

Vacaturebeschrijving


Locatie:
Joure


Functie:
Servicemedewerker


Uren:
40 uren per week


Solliciteren

Deel deze vacature

Omschrijving

Ben jij goed in snel schakelen tussen werkzaamheden en ben jij sociaal sterk? Hou jij ervan om alleen op pad te zijn en vind jij het niet erg om er 's nachts uit te moeten? Word Servicemedewerker bij Sappé!

Wat ga je doen?

Sappé is specialist op het gebied van industriële reiniging, gevelreiniging/renovatie en dag-schoonmaak. Als Servicemedewerker houdt jij je bezig met Allround schoonmaak werkzaamheden. Het is een gevarieerde functie dat bestaat uit diverse kleine schoonmaak klussen. Je kunt hierbij denken aan het schoonmaken van het riool/ontstoppen, camera-inspecties, het repareren van schades, wespenbestrijding of het verwijderen van graffiti. Geen dag zal voor jou meer hetzelfde zijn! Het gaat hierbij om een zelfstandige functie waarbij je zelf de contacten onderhoudt met de opdrachtgevers. Het is dus ook erg belangrijk dat je communicatief sterk en het visite kaartje bent van Sappé. Voor de zakelijke klanten ben jij bij toerbeurt 24/7 beschikbaar om storingen en calamiteiten te verhelpen. Bij deze calamiteitenservice biedt Sappé uiteraard ook een goede toeslag over je uren.

Sappé staat voor vakkundig, betrouwbaar en teamwork. Dat merk je in de kwaliteit van het werk, de loyale klanten en gezellige collega's! Daarnaast is Sappé betrokken om collega's gezond en vitaal te houden. Zo bieden ze bijvoorbeeld vergoedingen voor fysiotherapie en iedere week vers fruit op kantoor.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit en kunt snel schakelen als de planning verandert;
  • Je bent in het bezit van een VCA certificaat of bereid deze te halen;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B;
  • Je bent bereidt om calamiteitenservice te draaien (=24/7).

Wat bieden wij?

  • Een salaris tussen de € 12,41 en € 16,19 bruto per uur, afhankelijk van je ervaring;
  • Een goede vergoeding voor de uren die je tijden je calamiteitenservice werkt;
  • Begeleiding op het gebied van persoonlijke ontwikkeling;
  • Mogelijkheid om op vast contract te komen;
  • Leuke uitjes met collega's.

Overig

Heb je interesse? Solliciteer direct of bel met Bente van JPD Personeelsdiensten via: 0512-538536.