Horeca

Sushi Chef DrachtenFulltime

Vacaturebeschrijving


Locatie:
Drachten


Functie:
Sushi Chef Drachten


Uren:
40 uren per week


Solliciteren

Deel deze vacature

Omschrijving

Heb jij ervaring in het maken van heerlijke sushi? Voor een van onze opdrachtgevers zijn wij op zoek naar een enthousiaste en ervaren Sushi Chef met passie voor het vak en de sterke motivatie om met het team van deze keuken een groot succes te maken.

Wat ga je doen?

Als Sushi Chef ben je verantwoordelijk voor het maken van alle sushi en sashimi gerechten. De werkzaamheden lopen uiteen van het koken van de rijst tot het rollen, en snijden en presenteren van de sushi. Een schone en opgeruimde werkplek is voor jou geen probleem.

Wie zoeken wij?

Je bent woonachtig in (de omgeving van) Drachten. Bij voorkeur heb je ervaring als Sushi Chef en kun je zo aan de slag. Ervaring in de keuken maar niet als Sushi Chef? Maar wil je dit wel graag leren? Ook dan komen we graag in contact met jou! Werken in een dynamische omgeving spreekt jou aan en daar krijg jij energie van.

Wat bieden wij?

We bieden je een fulltime functie (5 dagen per week) in een jong en dynamisch team met een goed salaris. De werktijden zijn doorgaans van 12:00 uur tot 22:00 uur.

Overig

Vind jij de horeca leuk en heb je een echte passie voor het vak? Ben je helemaal thuis in het bereiden van overheerlijke sushi en weet jij de gasten iedere keer te verbazen? Reageer dan door te solliciteren via de ‘’solliciteren’’ knop.
0512-538536