Techniek

Trekker MonteurFulltime

Vacaturebeschrijving


Locatie:
Drachten


Functie:
Trekker Monteur


Uren:
40 uren per week


Solliciteren

Deel deze vacature

Omschrijving

Dit is de kans om je de hele dag bezig te houden met je grootste hobby, trekkers! Wil jij er aan bijdragen dat de klanten weer veilig op hun trekker kunnen rijden? Voor Van der Bos Mechanisatie in Drachten zoeken wij een trekker monteur. Van der Bos Mechanisatie houdt zich bezig met de verkoop van machines en tractoren en het onderhoud van alle veel voorkomende tractoren, landbouwwerktuigen, heftrucks, klimmateriaal en elektrische gereedschappen.

Wat ga je doen?

In de ruime werkplaats van Van der Bos Mechanisatie zal jij alle veel voorkomende trekkers repareren en onderhouden. Het kan ook voorkomen dat een trekker niet meer wil starten of hij lekt veel olie dan ga je met een service bus op locatie aan het werk.

Wie zoeken wij?

We zoeken een technisch aangelegd persoon. Ervaring als trekker monteur is een pré. Met jouw kennis weet je vakkundig reparaties en onderhoud uit te voeren. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en je woont (de omgeving van) Drachten.

Wat bieden wij?

Je komt te werken bij een fijn familiebedrijf. Je wordt onderdeel van een team van 8-10 mensen. Verder ontvang je een salaris conform cao waarbij je wordt ingeschaald op leeftijd en ervaring.

Overig

Ben jij de trekker monteur die wij zoeken? Solliciteer door je cv en een korte motivatie te sturen via de “solliciteren” knop en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!