Bouw

Werkvoorbereider – CalculatorFulltime Parttime

Vacaturebeschrijving


Locatie:
Drachten


Functie:
Werkvoorbereider - Calculator


Uren:
24-40 uren per week


Solliciteren

Deel deze vacature

Omschrijving

Ben jij sterk in ontwerpen en organiseren? Geniet jij van een vlekkeloze voorbereiding waardoor jouw collega’s hun werk goed kunnen doen? Communiceer jij makkelijk met klanten en collega’s? En ga jij voor kwaliteit? Dan zoeken wij jou!

Wat ga je doen?

Als werkvoorbereider-calculator denk jij na over de beste aanpak voor de betreffende projecten. Je informeert bij leveranciers van materialen en (onder)aannemers wat hun producten of diensten kosten en onderhandelt over de prijs. Binnen het bedrijf heb je ook contact met vrijwel alle afdelingen. Je weet wat alles kost en houdt rekening met de winst die er gemaakt moet worden. Je vertaalt dus de wens van de klant naar de mogelijkheden binnen het bedrijf. Hierbij maak je de juiste afweging op het gebied van kosten, kwaliteit, het gebruik van materialen en levertijd. Verder hou jij je bezig met het calculeren en uitwerken van offertes. Je bent dus een echte spin in het web, je staat centraal binnen de organisatie en krijgt veel verantwoordelijkheid.

Onze opdrachtgever:

Onze opdrachtgever is een allround familiebedrijf. Het bouwbedrijf is in 1923 opgericht en is hiermee het oudste zelfstandige bouwbedrijf in Drachten. Inmiddels timmert de vierde generatie al druk aan de weg. He team bestaat uit een 20-tal mensen waarbij betrokkenheid en een meedenkend vermogen hoog in het vaandel staan.
 

Wie zoeken wij?

Binnen de organisatie van onze opdrachtgever sturen ze aan op zelfredzaamheid, daarmee bedoelen ze dat je eigenaar bent van je eigen projecten. Jij voelt je helemaal thuis in deze spin in het web functie. En verder heb jij:

 

  • Een afgeronde mbo of hbo bouwkunde opleiding of relevante werkervaring;
  • Goede communicatieve vaardigheden en beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij?

Je komt te werken binnen een organisatie met een open bedrijfscultuur en krijgt hier ook de kans om je eigen visie en inzichten in te brengen. Verder bieden we:

 

  • Een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheden;
  • Werken in een ambitieus team met gedreven mensen die het verschil willen maken;
  • Een jaarcontract met daarna als doel een vast contract;
  • Doorgroeimogelijkheden binnen de functie;
  • Salaris en pensioenregeling conform bouw cao;
  • Laptop en telefoon van de zaak.

Zowel een parttime als fulltime dienstverband, op zzp-basis of in loondienst is mogelijk.

Overig

Wil jij samen met onze opdrachtgever bouwen aan de toekomst van hun bouwbedrijf? En ben je klaar voor de volgende stap in je carrière of gewoon op zoek naar iets anders? Wij maken graag kennis met je!

Deze vacature betreft een (vast) dienstverband bij de opdrachtgever direct in dienst.