Zelfstandig Werkend KokFulltime

Vacaturebeschrijving


Locatie:
Roden


Functie:
Zelfstandig Werkend Kok


Uren:
38 uren per week


Solliciteren

Deel deze vacature

Omschrijving

Ben jij een creatieve kok, een harde werker en een koning(in) in de keuken? Weet jij de lekkerste gerechten te bereiden? Ben jij iemand die blij wordt van tevreden gasten en ontevreden gasten als uitdaging ziet? Iemand die keihard kan werken, maar tegelijkertijd de goede sfeer weet te behouden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Van mise en place tot een prachtige creatie op het bord, jij voelt je thuis in de keuken en kan hier je skills laten zien! Het is voor jou ook geen probleem om verantwoordelijk te zijn voor jouw eigen afdeling in de keuken.

Wanneer je binnenkomt op het werk, loop je de gezellige chaos al tegemoet. Je groet je collega’s in de keuken en zwaait even naar de drukke bar- en bedieningsmedewerkers. Je bespreekt met je collega kok wat er nog moet gebeuren bij de mise en place. Zijn er nog bijzonderheden en komen er nog grote groepen? De taken worden verdeelt. Samen met je collega’s zorg je dat de lunchgerechten de deur uitvliegen en dat alles klaar staat voor weer een drukke avond. Tussendoor maak je een geintje met de afwasser, complimenteer je je collega met een mooi gerecht en vraag je de bedieningsmedewerker of alle gasten tevreden zijn. Je dienst vliegt voorbij!

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een medewerker met oog voor detail en doorzettingsvermogen. De horeca is voor jou niet onbekend en je hebt werkervaring in een soortgelijke functie. We werken binnen het eetcafé, hotel en zalencentrum als een team. Samenwerken en communiceren vind jij dan ook erg belangrijk! Verder ben je op korte termijn beschikbaar.

  • Leermeester is een pré;
  • Je hebt een echte hands-on mentaliteit;
  • Je hebt een flexibele instelling en géén 9 tot 5 mentaliteit;
  • Samen met jouw collega's maak jij van elke dag een succes.

Wat bieden wij?

We bieden je een afwisselende functie, geen dag is hetzelfde! In de horeca is het hard werken, dit wordt beloond met een salaris conform het horeca cao. Werkdagen en werktijden worden in overleg ingedeeld. Verder bieden we jou:

  • Groeikracht: een mooie werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen en kunt doorgroeien;
  • Betrouwbaarheid: altijd op tijd jouw salaris en volgens cao normen, daarnaast bouw je ook vakantiedagen en vakantiegeld op;
  • Dagelijks: lekkere koffie en veel gezelligheid!

Overig

Zoeken wij jou? We leren je graag kennen onder genot van een bakje koffie (thee mag natuurlijk ook). Reageer door te solliciteren via de “solliciteren” knop.