De werkweek van Maaike (artikel van OF)

Het werk voor een ondernemer gaat altijd door. Maar toch, die maandag is wel een belangrijke dag. Het begin van een week waarin weer doelen bereikt kunnen worden. Welke ambities hebben ondernemers? Hoe ziet hun weekagenda eruit op maandagochtend? Waar verheugen ze zich op? Dat vragen we in de korte rubriek De week van…’. Vandaag met Maaike Praamstra (JPD Personeelsdiensten).

Waarin onderscheiden jullie je?

Wij zijn een klein en intiem bureau waar we je het liefst met “je” aanspreken. Dat kleine intieme maakt dat we al onze klanten goed kennen. We weten wat er speelt en nemen de tijd voor ze. Op deze manier kunnen we erg goed samenwerken, zodat ieder zijn eigen kracht kan uitoefenen.

 

Wat vind jij als ondernemer het mooiste van je vak?

Ik heb een passie voor het werken voor en mét mensen maar bovenal bieden we kandidaten (nieuw) toekomstperspectief. De uitzendbranche is van onschatbare waarde voor de huidige arbeidsmarkt. We begeleiden dagelijks kandidaten naar een nieuwe baan, waardoor we dus iedere dag het verschil maken in iemands leven. We leveren zo een waardevolle bijdrage aan de samenleving en vervullen dus een belangrijke maatschappelijke rol.

 

Waar wil je over 5 jaar na nu staan, als ondernemer?

Onze ambitie is om een goed draaiend regionaal uitzendbureau te zijn maar vooral te blijven. Daarom willen we ook niet perse een groot bedrijf worden. Door compact te blijven kunnen we onze waardes hoog houden. Over 5 jaar bestaan we 15 jaar ( dit jaar 10 !!! ) en hebben we hopelijk nog steeds waardevolle samenwerkingen met onze opdrachtgevers en voorzien wij hen van goed personeel en HR advies.

 

Noem eens 1 afspraak die je voor de komende week in de agenda hebt staan.
Wat springt eruit, waar verheug je je op?

De vakantieperiode staat weer voor de deur. Mijn afspraken van komende week gaan dan ook vooral over behoeftes aan tijdelijk extra personeel. Door onze unieke vakantiekrachten actie is dit een jaarlijks terugkerend fenomeen waar wij met heel veel plezier aan werken. Een paar leuke afspraken bij voor ons bekende gezichten waar wij weer met veel plezier vakantiekrachten voor gaan werven.

 

En waarom?

Het voelt toch als een kroon op je werk als je jaarlijks dezelfde bedrijven mag voorzien van vakantiekrachten. Toch een teken van tevredenheid en dat is waar we het voor doen!

 

Tot slot: welke ondernemerstip zou jij met iedere lezer willen delen?

Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken!

 

https://www.of.nl/nieuws/de-week-van-maaike-praamstra-(jpd-personeelsdiensten).htm

Deel dit bericht