Bent u op zoek naar personeel?

Bent u op zoek naar personeel?

Op zoek naar geschikt personeel voor uw organisatie? Voor een tijdelijke klus of structurele invulling? Uitzendbureau JPD Personeelsdiensten in Drachten vindt wat u nodig heeft. Wij leveren flexibele arbeid en geven u desgewenst advies.

JPD richt zich voornamelijk op de regio. Wij hebben een vaste kern van flexibel inzetbare werknemers. JPD is als een verlengstuk van uw bedrijf. Onze mensen zijn zowel beschikbaar voor (onverwachte) korte termijn opdrachten, als voor opdrachten voor de langere termijn. Daarnaast kunt u op onze hulp rekenen als u uw personeelsbestand structureel wilt uitbreiden.

Wilt u weten wat JPD voor uw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons op en wij denken graag met u mee!

Ben jij op zoek naar werk?

Ben jij op zoek naar werk?

Wie bij JPD wil werken, moet niet vies zijn van een portie ouderwets hard werken. Onze medewerkers zijn bovendien mensen op wie je kunt rekenen. Ze zijn stuk voor stuk gemotiveerd, flexibel, breed inzetbaar, betrouwbaar en loyaal.

Iedereen begint bij JPD als uitzendkracht. In die tijd kun jij laten zien wat je in huis hebt, en bepalen we samen of we bij elkaar passen. Als iedereen tevreden is, gaan we een arbeidsovereenkomst aan.

Wil jij weten of je bij JPD aan de slag kunt? Neem contact met ons op en we bekijken samen met jou de mogelijkheden!