Une érection faible est un problème courant. Un homme sur deux lui fait face. Aller sur le site https://monsieurpharmacien.com/acheter-cialis pour apprendre à surmonter le problème avec l'aide de Cialis et commander des pilules à des conditions favorables.

Bent u op zoek naar een tijdelijke medewerker die van aanpakken weet? Iemand op wie u kunt bouwen?

Bent u op zoek naar een tijdelijke medewerker die van aanpakken weet? Iemand op wie u kunt bouwen?

JPD vindt voor u de goede match. Of het gaat om een opdracht op de korte termijn of voor een langere tijd, wij hebben de persoon die u nodig hebt in ons bestand.

 

De medewerkers van JPD zijn uit het juiste hout gesneden. Onze mensen zijn gemotiveerd, breed inzetbaar, betrouwbaar en loyaal. Dankzij een vaste kern aan flexibel inzetbaar personeel functioneert JPD bovendien als een verlengstuk van uw organisatie.

 

Bekijk onze diensten

–  Uitzenden

  Payrollen

  Werving en selectie

Neem contact met ons op, en wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden.

Uitzenden

Flexibel kunt u, middels uitzendkrachten, gebruiken als de flexibele arbeidsschil van uw bedrijf. U loopt geen werkgeversrisico, echter kunt u wel net die opdrachten aanpakken die u met alleen uw vaste kern aan medewerkers niet zou kunnen doen. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit. De medewerkers van JPD hebben zich inmiddels bewezen multi-inzetbaar te zijn en zijn capabel om een diversiteit aan opdrachten op een juiste en efficiënte manier in te vullen.

Stel, u heeft een klus waar u tijdelijk extra handen bij nodig heeft. Eén telefoontje naar JPD en er wordt gezorgd voor de oplossing. Als de klus geklaard is neemt u weer afscheid van de medewerker totdat u hem weer nodig heeft. Met JPD Flexibel kunt u snel en accuraat rekenen op extra slagkracht. De medewerker van JPD is breed inzetbaar op vele soorten klussen. Of ze nu een dag of een paar weken duren, u mag er op rekenen dat de medewerker zich 100% inzet om de opdracht te klaren.

Wilt u ook ‘beter werken’ met onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op.

Heeft u een klus waar u direct extra handen bij nodig heeft?

Payrollen

Ook zoveel tijd kwijt aan de administratieve lasten met betrekking tot uw personeel? Dan is payrolling de oplossing voor u!

Bij payroll of payrolling neemt JPD het juridisch werkgeverschap van u over. Met andere woorden: uw zelf geworven eigen werknemers zijn op papier in dienst van JPD, echter blijven zij uiteraard gewoon voor u werk verrichten. De werknemers zijn door u zelf geworven en geselecteerd en worden bij ons aangebracht als werknemer. Het arbeidscontract en de salarisadministratie worden hierbij geheel verzorgd door JPD. U loopt zodoende als opdrachtgever geen arbeidsrechtelijke risico’s meer over uw werknemers, maar u blijft wel de controle houden over de dagelijkse werkzaamheden van uw werknemers.

Waarom payroll? Er zijn veel voordelen te behalen door gebruik te maken van payrolling. De voornaamste reden voor veel van onze klanten, is toch wel het gemak dat payrolling met zich mee brengt. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw personeelszaken. Van arbeidsvoorwaarden en salarisadministratie tot pensioen en ontslag. Alles is ondergebracht bij JPD. Zo kunt u zich weer bezighouden met datgene waar u het beste in bent.

Het wil zeggen dat wij bij payrol uw werknemers een passend arbeidscontract aanbieden en vervolgens aanmelden bij instanties zoals de belastingdienst en het UWV. Hiernaast verzorgen wij ook de pensioenopbouw, werknemersverzekeringen, salarisbetalingen, loonstrook en jaaropgaaf. Zo heeft u als ondernemer met payrolling weer tijd om echt te ondernemen.

Wenst u meer informatie of wilt u weten wat de kosten zijn? Neem dan contact met ons op.

Werving en selectie

Zoekt u een nieuwe collega voor een vaste positie binnen uw bedrijf? Natuurlijk kunt u zelf uwe nieuwe medewerker vinden, maar het is niet uw core business. Voor ons wel. Wij helpen u graag met de werving en selectie van de beste professionals.

Werving en selectie wil zeggen het aantrekken, selecteren en aanstellen van een kandidaat voor een baan. Door ons grote netwerk in alle vakgebieden en op elk niveau en onze kracht om verder te kijken dan alleen naar cv, levert u als bedrijf veel voordeel op.

Voordelen van werving en selectie via JPD Personeelsdiensten:

Bespaar tijd

Zoeken, kandidaten benaderen, vacatures schrijven, vacatures plaatsen, cv’s bekijken, sollicitatiegesprekken voeren, kandidaten afwijzen, tweede ronde sollicitatiegesprekken en ga zo maar door.

Een ondernemer is al met al veel tijd kwijt aan het vinden van een nieuwe medewerker. Die tijd nemen wij u graag uit handen. Zo kunt u zich weer bezighouden met datgene waar u het beste in bent.

Bespaar geld

Naast veel tijd kost de zoektocht naar een nieuwe medewerker ook geld. Kijk bijvoorbeeld naar het plaatsen van een advertentie en bovengenoemde uren. Persoonlijk contact vinden we bij JPD belangrijk. Daarom komen wij graag bij u langs om kennis te maken met u en uw organisatie.

Onze vaste tarieven

JPD werkt met vaste bemiddelingsfees zodat u van te voren weet wat het gaat kosten als wij voor uw organisatie aan de slag gaan. Wij sturen u alleen een factuur als wij u ook daadwerkelijk aan vast personeel hebben geholpen, dit is maximaal twee maandsalarissen.

Kortom bij werving en selectie nemen wij het volledige proces van u over. De kandidaat komt direct op contract bij uw organisatie, en u betaald ons een eenmalige fee.

Wilt u ook de beste mensen voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op, want samen komen we verder!

JPD werkt onder andere samen met:

Direct persoonlijk contact, een beller is sneller

Wilt u in een vrijblijvend gesprek meer te weten komen over wat JPD Personeelsdiensten voor u kan betekenen? Marrit Tamminga vertelt u er graag meer over, in een persoonlijk gesprek.